RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

StoryTrail wandeling op Park Vliegbasis Soesterberg

Theater


StoryTrail wandeling op Park Vliegbasis Soesterberg

Plaats

Den Dolder

Datum

zondag 18 oktober 2020 - zaterdag 24 oktober 2020

Samenvatting

Beleef de bewogen geschiedenis van de Koude Oorlog tijdens een bijzondere vertelvoorstelling.

Beschrijving

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zondag 18 en zaterdag 24 oktober twee bijzondere StoryTrail wandelingen over de oude Vliegbasis Soesterberg. Verhalenverteller Franciscus neemt je mee naar de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw.

Deze StoryTrail wandeling laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De machtige hangars en de onafzienbare startbanen van Vliegbasis Soesterberg vormen het decor waarin Franciscus je de Koude Oorlog laat beleven.

Een onheilspellende tijd was dat. Het IJzeren Gordijn ging dicht. De Berlijnse muur werd opgetrokken. De Russen stoomden op naar Cuba. En de Amerikanen kwamen naar Soesterberg.

Het is gelukkig tamelijk goed afgelopen. De Koude Oorlog is nooit een Hete Oorlog geworden. En bovendien: de Amerikanen brachten niet alleen straaljagers mee, maar ook fast food en rockmuziek. De bewoners van het eens zo slaperige dorpje Soesterberg wisten niet wat hun overkwam.

Samen met verteller Franciscus ga je het allemaal zelf beleven. De StoryTrail wandeling is een fantastisch historisch avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg begint op zondag 18 en zaterdag 24 oktober om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/park-vliegbasis-soesterberg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).


Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 14,00
Kosten volwassenen: 0,00
Kosten volwassenen: 8,84
Kosten volwassenen: 14,00Organisatie & locatie

Hertenlaan 12
3734CG  Den Dolder
website »

Openingstijden: 14.00 tot 15.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.