RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Storytrail stadswandeling met verhalenverteller

Theater


Storytrail stadswandeling met verhalenverteller

Plaats

Utrecht

Datum

zondag 1 november 2020 - zondag 29 november 2020

Samenvatting

Avontuurlijke stadswandeling vol sagen, legenden en historische verhalen.

Beschrijving

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op elke zondag in november een StoryTrail stadswandeling door de binnenstad van Utrecht. Je bent van harte welkom bij deze bijzondere mix van historie en verteltheater.

Wie met de verhalenverteller van theatergezelschap Stadsavonturen door Utrecht wandelt, kan genieten van prachtige torens, tuinen, stegen en pleinen. Maar vooral ook van de verhalen die daar verborgen liggen. Verhalen over heiligen en schijnheiligen. Over schurken, helden en bouwmeesters. Én over een vrouw die zich uit pure vroomheid liet opsluiten in de muur van een kerk.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert de verhalenverteller de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Utrecht tijdens een verhalenwandeling die je niet snel meer zult vergeten.

Je kunt meewandelen met de StoryTrail stadswandeling Utrecht op zondag 1, zondag 8, zondag 15, zondag 22 en zondag 29 november 2020. Aanvang: 14:00 uur (8 november: 11:00 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling/utrecht. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard houden wij ons tijdens de StoryTrail stadswandeling aan de richtlijnen van het RIVM. Om voldoende afstand te kunnen houden, lopen wij in kleine groepen.


Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 14,00
Kosten volwassenen: 0,00
Kosten volwassenen: 8,84
Kosten volwassenen: 14,00Organisatie & locatie

Domplein 1
3512JE  Utrecht
website »

Openingstijden: 14.00 tot 15.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Expositie: Mixed Media

Expositie: Mixed Media

Foto's, fotobewerkingen en digitale schilderingen...