RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Online dialoog:Samen zijn op afstand

Overig


Online dialoog:Samen zijn op afstand

Plaats

Utrecht

Datum

woensdag 9 december 2020

Samenvatting

Wat betekent samen zijn op afstand voor jou? Hoe geef jij het samen zijn met anderen vorm in coronatijd? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze online dialoog. Iedereen is van harte welkom!

Beschrijving

Wat betekent samen zijn op afstand voor jou? Hoe geef jij het samen zijn met anderen vorm in coronatijd? Deel je ervaringen en luister naar die van anderen tijdens deze online dialoog. Iedereen is van harte welkom! Je kunt je aanmelden via onze website.
Wat betekent samen zijn op afstand voor jou? Hoe geef jij het samen zijn met anderen vorm in coronatijd? In de donkere dagen en tijdens de feestdagen trekken we ons terug in onze huizen en zoeken we elkaars gezelschap op. Door het coronavirus en de maatregelen is ons sociale leven er anders uit gaan zien. We mogen weinig en minder vaak bezoek ontvangen en ons wordt geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te blijven. Wat doet dat met ons gevoel van samen zijn, ons gevoel van verbondenheid met elkaar? Hoe kunnen we het gevoel van samen zijn in de donkere dagen toch ervaren?

Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Maliebaan 45
3581CD  Utrecht
website »

Openingstijden: 19.30 tot 21.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Expositie: Mixed Media

Expositie: Mixed Media

Foto's, fotobewerkingen en digitale schilderingen...