RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Online dialoog: creatief in lockdown

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Online dialoog: creatief in lockdown

Plaats

Utrecht

Datum

donderdag 14 januari 2021

Samenvatting

Hoe zien jouw dagen eruit in de lockdown? Heb je een nieuwe hobby of een oude weer opgepakt? Hoe zorg je ervoor dat niet alle dagen op elkaar lijken? Deel je ervaring en laat je inspireren op donderdagavond 14 januari!

Beschrijving

Vanaf oktober vorig jaar is Nederland weer langzamerhand op slot gegaan. Op dit moment zijn alleen de essentiële winkels open, moeten we onze sociale contacten beperken en is het advies om zoveel mogelijk binnen te blijven. Hoe zien jou dagen thuis eruit? Hoe zorg je ervoor dat niet alle dagen op elkaar lijken? Hoe blijf je aan de gang? Hoe voorkom je de verveling?

Alle veranderingen kunnen gepaard gaan met spanningen en emoties die je misschien niet eerder zo ervaren hebt of juist met nieuwe creatieve ontdekkingen die je bij jezelf doet. Heb je last van eenzame gevoelens nu je er minder op uit kunt trekken en minder sociale contacten hebt? Kan online contact en activiteiten een oplossing bieden? Heb je een nieuwe hobby? Of een oude weer opgepakt? Deel je verhalen met anderen tijdens deze online dialoog op donderdagavond 14 januari.

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

Graag aanmelden via de website van Utrecht in Dialoog.

Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Maliebaan 45
3581CD  Utrecht
website »

Openingstijden: 19.30 tot 21.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Expositie: Mixed Media

Expositie: Mixed Media

Foto's, fotobewerkingen en digitale schilderingen...