RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

VADERLANDSE VELDSLAGEN EN OORLOGEN IN NIEUWE ONLINE KENNISQUIZ ‘SLA JE SLAG!’

Theater


VADERLANDSE VELDSLAGEN EN OORLOGEN IN NIEUWE ONLINE KENNISQUIZ ‘SLA JE SLAG!’

Plaats

Utrecht

Datum

zondag 17 januari 2021

Samenvatting

Op zondag 17 januari presenteert de Salon van Weleer, culturele broedplaats uit Utrecht, de nieuwe wekelijkse online geschiedenisquiz ‘SLA JE SLAG!’ op haar Facebookpagina.Beschrijving

Na het succes van de vele online activiteiten in het vorige jaar en de online Kerstspecials, komt de Salon van Weleer weer met een nieuwe online activiteit: ‘SLA JE SLAG!’ een kennisquiz over Vaderlandse veldslagen, ruzies, oorlogen en andere lucratieve ondernemingen. Iedere aflevering kunnen de kijkers vragen beantwoorden via de chat, of ideeën met elkaar uitwisselen. Het belooft bere-interessant en informatief te worden, vol met leuke (en minder leuke) weetjes. En natuurlijk is er ook nog een thuisvraag. In deze aflevering staat ‘Lodewijk XlV, De Zonnekoning in Holland’ centraal.

De presentatie van ‘SLA JE SLAG!’ is in handen van Serge Brink en zijn lieftallige assistente Helga 'Koekje' Cremers. De eerste aflevering is te zien op zondag 17 januari a.s. op de Facebookpagina van de Salon van Weleer en begint om 19.30 uur.

Meedoen kan via deze link naar de Facebookpagina van de Salon van Weleer:
https://www.facebook.com/SalonvanWeleerDe presentatie van ‘SLA JE SLAG!’ is in handen van Serge Brink en zijn lieftallige assistente Helga 'Koekje' Cremers. De eerste aflevering is zondag 17 januari a.s. op de Facebookpagina van de Salon van Weleer en begint om 19.30 uur.

Meedoen kan via deze link naar de Facebookpagina van de Salon van Weleer:
https://www.facebook.com/SalonvanWeleer


Toegangsprijzen
Organisatie & locatie

Oudegracht (Werfkelder) 290 WERFKELDER
3511NX  Utrecht
website »

Openingstijden: 19.30 tot 20.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Expositie: Mixed Media

Expositie: Mixed Media

Foto's, fotobewerkingen en digitale schilderingen...