RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Online dialoog: vaccineren?

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Online dialoog: vaccineren?

Plaats

Utrecht

Datum

dinsdag 26 januari 2021

Samenvatting

Praat jij met anderen over vaccineren tegen corona? Vaccineren is voor veel mensen vanzelfsprekend. Hoe zit dat met het nieuwe coronavaccin? Sommige mensen zijn onzeker over de betrouwbaarheid en veiligheid van het vaccin. Hoe ervaar jij dat?

Beschrijving

Vaccineren is voor veel mensen vanzelfsprekend. De griepprik, de 22 wekenprik voor zwangeren, inentingen voor kinderen of als je verre reis maakt. Hoe zit dat met het nieuwe coronavaccin? Sommige mensen zijn onzeker over de betrouwbaarheid en veiligheid van het vaccin. Hoe ervaar jij dat? Bestaat er voor jou geen twijfel en sta je als eerste in de rij als je aan de beurt bent? Of weet je nog niet zeker of je gevaccineerd wil worden en heb je meer informatie nodig? Welke invloed heeft je omgeving op die keuze, de verhalen in de media, de angst voor eventuele risico’s? Hoe ga je in gesprek met mensen die hier anders over denken? Helpt luisteren en in gesprek gaan? Of is er nog iets anders nodig? In deze dialoog praten we daarover en luisteren we naar elkaar. Iedereen is van harte welkom!

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

Graag aanmelden via de website van Utrecht in Dialoog.

Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Maliebaan 45
3581CD  Utrecht
website »

Openingstijden: 10.00 tot 12.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Expositie: Mixed Media

Expositie: Mixed Media

Foto's, fotobewerkingen en digitale schilderingen...