RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Online dialoog: Super Solo opvoeden en zorgen

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Online dialoog: Super Solo opvoeden en zorgen

Plaats

Utrecht

Datum

dinsdag 2 februari 2021

Samenvatting

It takes a village to raise a child. Doe met ons mee voor een inspirerend gesprek over alleen zorgen voor kinderen en familie!

Beschrijving

Let op! We beginnen morgen om 20:00 (ipv 19:30). Daarmee verschuift ook de eindtijd naar 22:00 (ipv 21:30).

Alleen je kind(eren) opvoeden en/of alleen voor ouders of andere familieleden zorgen is een grote verantwoordelijkheid. Toch zijn er aardig wat Utrechters voor wie alleen opvoeden en alleen zorgen de normaalste zaak van de wereld is. Hoe zit dat bij jou en hoe pak jij dit aan?

Doe met ons mee voor een inspirerend gesprek over alleen zorgen voor kinderen en familie, ontdek hoe je super solo kunt opvoeden en zorgen, hoe je alleen en samen met anderen een dorp in de stad kunt bouwen! Deel je ervaringen en luister naar verhalen van anderen in deze online dialoog.

Wat is een dialoog?
Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

De Super Solo serie is onderdeel van Living Apart Together: een stadsonderzoek, programma en de expositie over eenzaamheid in grote steden van stadslab RAUM. Graag aanmelden via de website van Utrecht in Dialoog.

Toegangsprijzen
Organisatie & locatie

Maliebaan 45
3581CD  Utrecht
website »

Openingstijden: 20.00 tot 22.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Optreden...