RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Online workshop Mantelzorger der Liefde

Media, letteren, lezing, informatieve bijeenkomst


Online workshop Mantelzorger der Liefde

Plaats

Bilthoven

Datum

maandag 15 maart 2021

Samenvatting

Steunpunt Mantelzorg organiseert op 15 maart de online workshop “Mantelzorger der Liefde”, geďnspireerd door de gelijknamige titel van het boek. De auteur en spreker Ingrid Keestra was meer dan 14 jaar mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer had.

Beschrijving

Steunpunt Mantelzorg organiseert op 15 maart de online workshop “Mantelzorger der Liefde”, geďnspireerd door de gelijknamige titel van het boek. De auteur en spreker Ingrid Keestra was meer dan 14 jaar mantelzorger voor haar moeder die de ziekte van Alzheimer had. Zoals veel mantelzorgers moest zij met vallen en opstaan haar weg vinden in de wereld van dementie. In deze workshop leert Ingrid de deelnemers hoe je positief kunt omgaan met dementie en hoe je met plezier en verwondering de situatie kunt leren aanvaarden.

Het boek ‘Mantelzorger der Liefde’
Ingrid Keestra (Deventer, 1968) schreef met het boek ‘Mantelzorger der Liefde een positieve gids voor mantelzorgers bij dementie. In het boek vindt u voorbeelden, tips en adviezen om positiever met dementie om te gaan.
In de workshop deelt Ingrid op een beeldende en aanstekelijke manier haar ervaringen en tips uit het boek met de deelnemers.

Online meedoen
Deze workshop is online. Iedereen kan makkelijk en veilig thuis meedoen met de laptop, tablet of computer. Aanmelden kan via de mail: mantelzorg@mensdebilt.nl of door een appje te sturen aan T 06 130 71 129. Na aanmelding ontvangt u nadere informatie en een link voor directe toegang tot de workshop. Wie een beetje hulp kan gebruiken om online mee te doen, kan dat aangeven bij aanmelding. Alle informatie over de workshop staat ook op www.mensdebilt.nl

Datum: 15 maart 2021
Tijd: 19.30 – 21.00 uur
Locatie: online via Teams
Aanmelden: per mail, mantelzorg@mensdebilt.nl of telefonisch 06-13071129


Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

nvt NVT
NVT  Bilthoven
website »

Openingstijden: 19.30 tot 21.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Optreden...