RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Extra zomerconcerten in Rhenen

Muziek


Extra zomerconcerten in Rhenen

Plaats

Rhenen

Datum

zaterdag 26 juni 2021

Samenvatting

Nicolas van Poucke speelt op 26 juni twee keer een uur pianomuziek van Chopin

Beschrijving

Het mag weer! Zodra op de corona-persconferentie van 28 mei het bericht kwam dat concerten binnen met max. 50 man op anderhalve meter vanaf 5 juni weer mogen, zijn we bij De Korenwinde meteen aan het organiseren geslagen. Om u met mooie muziek de zomer in te laten gaan zijn er op 26 juni a.s. twee extra zomerconcerten, om 16:30 en 20:00 uur. Pianist Nicolas van Poucke speelt twee keer een Chopinprogramma.
Nicolas heeft een bijzondere affiniteit met Chopin. Naar aanleiding van zijn cd met twee sonates van Chopin schreef Trouw: "Hij speelt deze werken met grote toewijding en met krachtig spel brengt hij de grootsheid ervan naar voren. Dit is aristocratische muziek, ook in lyrische passages, waarin Van Poucke volledig overtuigt. Hij geeft ruimte aan poŽzie, zonder te vervallen in zwakheid of ongepast rubato."
Uiteraard houden we ons bij deze concerten aan alle RIVM-regels: in De Vlam mogen maximaal 30 mensen, er is geen pauze, geen koffie of drankje achteraf, u moet zich via de website van tevoren aanmelden, de handgel staat klaar om uw handen te desinfecteren en de stoelen in de zaal staan op anderhalve meter van elkaar. Wij vragen u bij de ingang naar uw gezondheid en pas als u zit mag het mondkapje af.

De optredens vinden plaats in onze vaste locatie De Vlam, Beukenlaan 2, 3911 XK Rhenen en beginnen om 16:30 en om 20:00 uur. Er zijn tweemaal maximaal 30 kaartjes ŗ Ä 20,- beschikbaar die u (verplicht) via de website www.korenwinde.nl moet bestellen en betalen.


Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 20,00
Kosten volwassenen: 20,00
Kosten volwassenen: 20,00
Kosten volwassenen: 20,00Organisatie & locatie

Beukenlaan 2
3911XK  Rhenen
website »

Openingstijden: 16.30 tot 21.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Optreden...