RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Lig-concert onder de Dom: Joram Feitsma (neoklassieke piano)

Muziek


Lig-concert onder de Dom: Joram Feitsma (neoklassieke piano)

Plaats

Utrecht

Datum

vrijdag 11 juni 2021

Samenvatting

Ooit liggend van prachtige neoklassieke pianoklanken genoten, in een monumentale, 150 jaar oude concertzaal aan de voet van de Dom?
Benut deze buitenkans, op vrijdag 11 juni: een exclusief ligconcert van pianist Joram Feitsma, in de Marnixzaal van DUMS, de Utrechtse Muziekschool aan het Domplein.

Beschrijving

De Utrechtse pianist Joram Feitsma bracht dit voorjaar zijn tweede album ‘Flux’ uit bij het Berlijnse label Bigamo. Hij speelt en componeert neoklassieke piano. Hij zal deze intieme avond werk presenteren met het accent op solo piano – maar ook met uitstapjes naar percussie en electronica. Verwacht minimalistische stukken met een warme, melancholische ondertoon en een vleugje electronica. Niet te missen voor liefhebbers van Nils Frahm, Olafur Arnalds en Max Richter. En voor iedereen die graag wegdroomt bij mooie pianomuziek. En die dat wil doen in een verbluffende zaal, direct onder de Domtoren, op een magische zomeravond direct na de lockdown.

Let op: bring your own mat!
Heb je eigen geen matje en kussentje om mee te nemen? Of wil je liever zitten? Dan zijn er ook enkele zitplaatsen op het balkon.

Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 10,00Organisatie & locatie

Domplein 4
3512JC  Utrecht
website »

Openingstijden: 21.00 tot 22.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep Beliën

Optreden...