RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Speurplezier voor jong en oud(er)

Overig


Speurplezier voor jong en oud(er)

Plaats

Utrecht

Datum

dinsdag 1 juni 2021 - dinsdag 31 augustus 2021

Samenvatting

Bij Kasteel de Haar heb je het idee dat je even echt helemaal weg bent. Zijn jullie van plan een bezoek te brengen aan Kasteel de Haar met de daarbij horende park en tuinen? Word een echte speurneus met onderstaande speurtochten. De hele maanden juni, juli en augustus gratis tijdens een kasteelbezoek!

Beschrijving

ZOO-K HET DIER VAN DE HAAR
Kinderen t/m 7 jaar

In en rond Kasteel de Haar zijn ontelbaar veel dieren te ontdekken. De baron en barones waren dól op dieren. Als je héél goed zoekt kun je veel echte en fantasiedieren ontdekken in het kasteel en in de prachtige tuinen. Vind jij ze allemaal? Aan de hand van een eigen opdrachtenboekje kom je al speurend van alles te weten over alle dieren in het kasteel en in de kasteeltuin.

KIJKTOCHT OP BEZOEK BIJ DE BARON
Kinderen vanaf 8 jaar

Ben jij een echte Kasteel de Haar kenner? Wil je alles te weten komen over het luxe leven dat de baron en barones van Kasteel de Haar leidde? Dan moet je echt op ontdekkingstocht met onze kijktocht. De laatste bewoners van Kasteel de Haar Thierry van Zuylen van Nijevelt van De Haar en barones Gabrielle van Zuylen laten je alle mooie ruimtes van het kasteel zien! Bereken onderweg hoe hoog de Main Hall eigenlijk is en ontdek de favoriete kleur van architect Pierre Cuypers. Voor echte speurders en kinderen met oog voor detail.

Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 18,00
Kosten volwassenen: 0,00
Kosten volwassenen: 12,50
Kosten volwassenen: 14,40



Organisatie & locatie

Kasteellaan 1
3455RR  Utrecht
website »

Openingstijden: 9.00 tot 17.00




Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
expositie WATERDICHT

expositie WATERDICHT

Kunstexpositie op Fort Maarsseveen. ...