RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Manja Smits en Egbert Jan Louwerse

Muziek


Manja Smits en Egbert Jan Louwerse

Plaats

Austerlitz

Datum

zondag 20 juni 2021

Samenvatting

Harp & fluit

Beschrijving

Manja Smits en Egbert Jan Louwerse brengen een programma vol soloís en duoís met werken van componisten uit de negentiende en twintigste eeuw waaronder Bozza, Flothuis, Badings, Werkman, Boulanger, Piazzolla en Ibert.

Manja Smits ontving als eerste harpiste de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste staatsonderscheiding voor musici op het gebied van klassieke muziek. Ze studeerde aan de conservatoria van Maastricht en Arnhem en zette haar studie voort bij Vera Dulova aan het Tsjaikovsky Conservatorium in Moskou. Na een periode als solo-harpiste aan het Residentie Orkest te Den haag verbonden te zijn geweest richt ze zich nu op solospel en kamermuziek.

Egbert Jan Louwerse studeerde fluit bij Pieter Odť aan het Sweelinck Conservatorium en bij Marieke Schneemann aan het Conservatorium van Amsterdam, zich specialiserend in moderne muziek. Egbert Jan richt zich momenteel voornamelijk op de kamermuziek en specialiseerde zich de laatste jaren in het Franse repertoire. Ook is hij docent aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen.

Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 25
Kosten volwassenen: 12,5Organisatie & locatie

Woudenbergseweg 70
3711AB  Austerlitz
website »

Openingstijden: 18.30 tot 19.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Na de zomer of in de zomer 2021 nog een keer. Joep BeliŽn

Optreden...