RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DUMStad presenteert Future Citizens door New Dutch Connections

Theater


DUMStad presenteert Future Citizens door New Dutch Connections

Plaats

Utrecht

Datum

zondag 20 juni 2021

Samenvatting

Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag. Daarom komt New Dutch Connections, in samenwerking met DUMS en Catching Cultures Orchestra, op 20 juni met een preview van haar nieuwe productie 𝗙𝘂𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗖𝗶𝘁𝗶𝘇𝗲𝗻𝘀, tijdens de serie DUMStad van De Utrechtse Muziekschool.

Beschrijving

Op 20 juni is het Wereldvluchtelingendag. Dit jaar is het 70 jaar geleden dat het vluchtelingenverdrag werd getekend. Alle reden om stil te staan en dat doen we graag met jou!
Daarom komt New Dutch Connections, in samenwerking met DUMS en Catching Cultures Orchestra, op 20 juni met een preview van haar nieuwe productie Future Citizens, tijdens de serie DUMStad van De Utrechtse Muziekschool. Dat doet ze op een prachtige locatie vol historie: de Marnixzaal op het Domplein.
Wanneer je vlucht gaat het niet meer over het land die je verworpen heeft. Het gaat wel over het land dat je ontvangt. Over de mensen die je bijstaan en je helpen met opnieuw te beginnen.
Op Wereldvluchtelingendag delen diverse vluchtelingen hun dromen, talenten en ambitie. Ze hopen mensen te ontmoeten die een bijdrage kunnen leveren aan hun toekomst.
Kom op 20 juni naar het Domplein en denk met ons mee over wat wij gezamenlijk kunnen doen om vluchtelingen bij te staan die een bijdrage willen leveren aan de samenleving.
Muziek is er onder meer van de leden van het Catching Cultures Orchestra. Verder hoor en ontmoet je bijzondere verhalen.

Toegangsprijzen
Organisatie & locatie

Domplein 4
3512JC  Utrecht
website »

Openingstijden: 14.00 tot 16.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Varen op de Kromme Rijn

Varen op de Kromme Rijn

Genieten van de natuur en van de kersen...

Zeister Muziekdagen

Zeister Muziekdagen

Internationaal Kamermuziekfestival & Masterclasses...

Nationale Orgeldag

Nationale Orgeldag

Feestelijk concert...