RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Every day = World Clean Up Day

Overig


Every day = World Clean Up Day

Plaats

Utrecht

Datum

zaterdag 3 juli 2021

Samenvatting

Op 18 september is het de World Clean Up Day (https://www.worldcleanupday.org/) waarbij miljoenen mensen uit 180 landen wereldwijd in actie te komen voor onze moeder aarde. Waarom zouden we 1 keer per jaar hierbij stil staan, terwijl we elke dag gebruik maken van al het moois dat de aarde ons te bieden heeft?


Beschrijving

Vanaf zaterdag 3 juli tot en met zaterdag 18 september zullen we in groepen elke zaterdag om de twee weken een wijk in Utrecht gaan schoonmaken van 10.00 tot 12.00 uur. Denk hierbij aan afval oprapen zoals plastic en sigaretten etc. (corona proof en met afvalprikkers).

De aftrap is op 3 juli en Groenlinks wethouder Kees Diepeveen komt dan de actie formeel openen. Stichting LON host op elke locatie de start, een mooie route en natuurlijk alle benodigde informatie. Gemeente Utrecht regelt de prikkers, hesjes, zakken (van suikerriet)! Zoek jij nog een leuke, sportieve en eveneens impactvolle activiteit in het weekend met vrienden, collega's of familie? Meld je dan direct hieronder aan voor deze wereldverbeterende actie.

Naast de zaterdagse clean-up acties start Stichting Live On Nothing een online bewustwordingscampagne (tussen 3 juli en 18 september). Hierbij worden mensen geďnspireerd om zelf het verschil te kunnen maken bij deze globale uitdaging. Volg de Social Media kanalen van de stichting via https://www.stichtinglon.org/ of meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Park de Gagel - Gangesdreef 7-B
3564SN  Utrecht
website »

Openingstijden: 10.00 tot 12.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Varen op de Kromme Rijn

Varen op de Kromme Rijn

Genieten van de natuur en van de kersen...

Zeister Muziekdagen

Zeister Muziekdagen

Internationaal Kamermuziekfestival & Masterclasses...

Nationale Orgeldag

Nationale Orgeldag

Feestelijk concert...