RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mobiliteitsweek Utrecht

Overig


Mobiliteitsweek Utrecht

Plaats

Utrecht

Datum

donderdag 16 september 2021 - woensdag 22 september 2021

Samenvatting

Tijdens de Mobiliteitsweek Utrecht van 16 t/m 22 september 2021 komt de hele provincie in beweging. We stappen uit onze auto, op de fiets, de regio in. Dat doen we met allerlei activiteiten op het gebied van duurzame mobiliteit.

Beschrijving

Let’s Go Regio!

Van 16 t/m 22 september vieren we de Europese Week van de Mobiliteit. Dit is hét moment waarop gemeenten en andere organisaties in heel Europa duurzame mobiliteit op de kaart zetten.

Ook in de Provincie Utrecht doen we mee en organiseren we de allereerste Mobilteitsweek Utrecht. Tijdens deze week willen we iedereen beweging krijgen. Door eens uit de auto te stappen, op de fiets, de provincie in. Kortom: door eens uit de gewoonte te stappen. In de hele regio worden er allerlei activiteit georganiseerd rondom het thema duurzame mobiliteit. Op onze website is een groeiend overzicht te vinden van al deze activiteiten, georganiseerd door inwoners, gemeenten, organisaties en vanuit de provincie.

Wil je op de hoogte blijven van de leukste activiteit die bij jou in de buurt worden georganiseerd? Hou dan onze website en social mediakanalen in de gaten.

Toegangsprijzen
Organisatie & locatie

Mobiliteitsweek Utrecht 6
3584BA  Utrecht
website »

Openingstijden: 10.00 tot 24.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
KBO spellenmiddag

KBO spellenmiddag

KBO spellenmiddag...

Eddie''s  Discoparty

Eddie''s Discoparty

Eddie's Discoparty...

B.O.O.M.

B.O.O.M.

Bold Opera On The Move...