RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Najaarsconcert

Muziek


Najaarsconcert

Plaats

Vianen

Datum

zondag 19 september 2021

Samenvatting

Zondagmiddag 19 september start in de Grote Kerk van Vianen een reeks najaarsconcerten. Het eerste concert zal worden uitgevoerd door violiste Emma Roijackers en pianiste Riëtte Olthof. De jonge getalenteerde musiciennes spelen deze middag werken van John Cage, César Franck, Maurice Ravel en Franz Schubert. Toewijzing zitplaatsen in volgorde van registratie. Aanvang 16:00 uur.

Beschrijving

Emma en Riëtte begonnen hun muzikale avonturen beide met een viool. Riëtte stapte al heel vroeg over op haar geliefde toetsinstrument. Beide sloten hun opleiding uiterst succesvol af en laten in de concertagenda’s weinig twijfel bestaan over hun ambities. Het programma van deze middag is daar een helder voorbeeld van. Voor Muziekpodium een hele eer dat zij ook in Vianen te beluisteren zijn.

In de Grote Kerk van Vianen blijft de afstand van 1,5 m voorlopig van kracht. Dat betekent ook voor dit concert dat het aantal zitplaatsen beperkt is. Om die reden is het raadzaam uw komst te laten registreren via één van de hieronder vermelde sites. Let u er wel op dat gereserveerde zitplaatsen tien minuten voor aanvang vervallen. Dus kom op tijd.

De kerk is vanwege het toeristenseizoen al vanaf 14:00 uur open. Een goede gelegenheid om iets eerder naar de kerk te komen en de bijzonder mooie tentoonstelling van Henk en Theo Tukker te bezoeken in het zuidtransept van de kerk. De toegang tot de tentoonstelling is gratis, de entree voor het concert is € 10. Sinds kort kunt u in de kerk ook pinnen. Meer informatie vindt u op www.grotekerkvianen.nl . Op de concertpagina vindt u ook de link om te registreren. Rechtstreeks kan ook: EventBrite.nl . U bent van harte welkom.


Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 10Organisatie & locatie

Korte Kerkstraat 1
4132BJ  Vianen
website »

Openingstijden: 16.00 tot 17.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
KBO spellenmiddag

KBO spellenmiddag

KBO spellenmiddag...

Eddie''s  Discoparty

Eddie''s Discoparty

Eddie's Discoparty...

B.O.O.M.

B.O.O.M.

Bold Opera On The Move...