RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Mark My Wor(l)ds: India Calls

Muziek


Mark My Wor(l)ds: India Calls

Plaats

Utrecht

Datum

vrijdag 17 september 2021

Samenvatting

In de concertserie Mark My Wor(l)ds nodigt fluitist en globetrotter Mark Lotz muzikanten afkomstig uit verschillende werelddelen uit voor solo’s, ensembles en gesprekken over hun muziek en achtergrond. Deze editie staat in het teken van Indiase muziek

Beschrijving

In de concertserie Mark My Wor(l)ds nodigt fluitist en globetrotter Mark Lotz artiesten afkomstig uit verschillende werelddelen uit om hun stemmen te laten horen. Een reflectie op het huidige tijdperk door de vele culturen die Nederland rijk is.
De avond begint met een solo-optreden gevolgd door een concert van een speciaal voor deze avond samengesteld ensemble. Tussendoor spreekt Mark Lotz met de artiesten, over o.a. de betekenis van hun muziek, hun achtergrond en de impact van corona.

Deze editie: India Calls
- Solo-act door Jawa Manla uit Syrië (zang en ud)
- Concert van Ensemble Mandala Tribe: Zang door Shashwathi Jagadish (India), keyboard en synthesizer door Stefan Schmid (Duitsland), zang en tabla door Heiko Dijker (Nederland), fluit en bansuri door Mark Alban Lotz (Duitsland)

De concerten vinden plaats in de sfeervolle ambiance van de grote oude kerkzaal van Museum Speelklok. Er is voldoende ventilatie en we hanteren 1,5 meter afstand, een coronabewijs is niet nodig.

Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 18
Kosten volwassenen: 12Organisatie & locatie

Steenweg 6
3511JP  Utrecht
website »

Openingstijden: 20.00 tot 22.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
expositie WATERDICHT

expositie WATERDICHT

Kunstexpositie op Fort Maarsseveen. ...