RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Podium Sprits: PAK'M (3+) Maas theater en dans

Theater


Podium Sprits: PAK'M (3+)  Maas theater en dans

Plaats

Utrecht

Datum

woensdag 29 december 2021

Samenvatting

Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft die dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel? Laat je meevoeren in de wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met camouflagetechnieken en klassieke misverstanden.

Beschrijving

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde ermee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 13,00
Kosten volwassenen: 13,00
Kosten volwassenen: 13,00
Kosten volwassenen: 00Organisatie & locatie

Prinses Christinalaan 1
3554JL  Utrecht
website »

Openingstijden: 10.30 tot 16.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
expositie WATERDICHT

expositie WATERDICHT

Kunstexpositie op Fort Maarsseveen. ...