RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg

Theater


StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg

Plaats

Den Dolder

Datum

zaterdag 16 oktober 2021 - zaterdag 30 oktober 2021

Samenvatting

Theaterwandeling over de oude vliegbasis, vol historische verhalen.

Beschrijving

Oktober is verhalenmaand op Park Vliegbasis Soesterberg. Op 16, 17, 23 en 30 oktober kun je mee met de StoryTrail wandeling: een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen neem je een duik in de geschiedenis van de Koude Oorlog.

Deze StoryTrail wandeling laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De machtige hangars en de onafzienbare startbanen van Vliegbasis Soesterberg vormen het decor waarin je de jaren ’40 en ’50 van de vorige eeuw beleeft.

Een onheilspellende tijd was dat. Het IJzeren Gordijn ging dicht. De Berlijnse muur werd opgetrokken. De Russen stoomden op naar Cuba. En de Amerikanen kwamen naar Soesterberg.

Het is gelukkig tamelijk goed afgelopen. De Koude Oorlog is nooit een Hete Oorlog geworden. En bovendien: de Amerikanen brachten niet alleen straaljagers mee, maar ook fast food en rockmuziek. De bewoners van het eens zo slaperige dorpje Soesterberg wisten niet wat hun overkwam. Je maakt het allemaal mee tijdens dit heerlijke vertel-avontuur.

Je kunt mee met de StoryTrail wandeling Park Vliegbasis Soesterberg op zaterdag 16 oktober (17:00 uur), zondag 17 oktober (14:00 uur), zaterdag 23 oktober (17:00 uur) en zaterdag 30 oktober (17:00 uur). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/wandeling/park-vliegbasis-soesterberg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).


Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 14
Kosten volwassenen: 8,84
Kosten volwassenen: 14Organisatie & locatie

Hertenlaan 12
3734CG  Den Dolder
website »

Openingstijden: 14.00 / 17.00 tot 15.30 / 18.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Eddie''s  Discoparty

Eddie''s Discoparty

Eddie's Discoparty...

The Beukbrothers

The Beukbrothers

The Beukbrothers...

B.O.O.M.

B.O.O.M.

Bold Opera On The Move...

Oh What a Night

Oh What a Night

Gezellig Discomuziek...

Boem paukeslag

Boem paukeslag

Poëziemiddag...

Oh What a Night

Oh What a Night

Gezellige Discoparty ...