RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht


Plaats

LEUSDEN

Datum

zaterdag 15 februari 2020

Beschrijving

Muziekvereniging Lisiduna organiseert op 15 februari 2020 Lisiduna meets Rembrandt, een project waarbij ze de link leggen tussen muziek en de werken van de grote meester. Je kunt een avond lang genieten van muziek en schilderkunst van Leusdense bodem. Het project voeren ze uit met een projectorkest. Sinds oktober repeteert het projectorkest om de week. Zo hebben is er bijvoorbeeld ook een muzikant bij op contrabas! Een nieuwe toevoeging aan het harmonieorkest.

Tijdens het concert staat het projectorkest niet alleen op het podium. Het wordt een gezamenlijk project met verschillende deelnemers. Zo zal het Leusdense koor Popvalley haar bijdrage leveren aan Lisiduna meets Rembrandt. Lisiduna werkte al eerder samen met Popvalley, tijdens de popconcerten in 2016. Ook doen er leerlingen mee van de basisscholen de Kla4 en de Brink. De kinderen doen op een laagdrempelige manier mee met het orkest. Daarnaast zullen Leusdense schilders schilderijen maken die tijdens het concert tentoon worden gesteld. De avond zal door een verteller aan elkaar worden gepraat zodat er één verhaal ontstaat over de schilder- en muziekkunst.

Koop uw kaarten via rembrandt@lisiduna.nl of bij Slagerij Timmer (winkelcentrum de Biezenkamp, Leusden) of Poelier Ebbelaar (winkelcentrum de Hamershof, Leusden).Organisatie & locatie

De Blekerij 33
3831CT  LEUSDEN
website »
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Muzikale Thema Vesper

Muzikale Thema Vesper

...

Cursus Klassieke Levenskunst

Cursus Klassieke Levenskunst

...

Maarten Westra Hoekzema

Maarten Westra Hoekzema

...

Exclusive Spring Fair

Exclusive Spring Fair

DE BINNEN - BUITENBEURS VAN HET VOORJAAR ...