RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Renť Schuurmans

Naam: René Schuurmans
Geboren:  20 november 1964 aan het Maaskantje
Website: reneschuurmans.com
Facebook: facebook.com/Schuurmans
Biografie:
Je hebt partyhits en partyhits!!! René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Laat de zon in je hart’, ' Als ik haar Zie`, ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, 'Is het Waar', ‘Ik ben nou eenmaal zo’  'Geniet van het Leven" en 'Als het weekend is'  zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger. Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid op regionale zenders, in de horeca en DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft.
Onlangs had Omroep Brabant de eer om de nieuwe single van René Schuurmans “Bij ons in Brabant” te  presenteren. Deze single heeft alles in zich om het nieuwe Brabantse volkslied te worden.
‘Als trotse Brabander vond ik het tijd worden om een karakteristieke plaat te maken over de provincie waar ik zo van houd. Een lied waarin alles zit wat mijn gevoel voor en over de provincie Brabant symboliseert.
Een nummer om als Brabander trots op te zijn. Toen ik het liet horen aan Omroep Brabant waren zij gelijk super enthousiast en boden hun onvoorwaardelijke steun aan. Samen zullen we op deze manier onze trots voor Brabant uitdragen en proberen de rest van Nederland te infecteren met het feestelijke ‘Brabant virus’, aldus René Schuurmans
René Schuurmans mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht.