RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Johan Kettenburg

Naam: Johan Kettenburg
Website: johankettenburg.com/
Facebook: facebook.com/Zangerjohankettenburg
Biografie:
Als klein jongetje wil hij maar een ding: zanger worden.
Johan Kettenburg is geen onbekende naam in de muziekwereld.

Toen Johan Kettenburg vijf jaar was werd bij hem ontdekt dat hij slechthorend is. En dat maakt de stap, die deze in 1972 in Hilversum geboren zanger, enkele jaren geleden zette richting een muziekcarrière, uiterst opmerkelijk!

Al vanaf zijn achttiende staat Johan ondanks zijn handicap op de diverse podia van ons land en maakt hij al naam met de singles ‘Jij laat mij zien wat liefde is’ en de single ‘Al jouw woorden zijn teveel’ ‘Als jij maar bij mij bent’ die in veel kroegen erg populair is.
Dit laatste nummer prijkt als bonustrack op zijn allernieuwste single ‘Waar is het feestje’ Johan deed mee aan Talentenjachten, en met veel succes!
De wilskracht om Johan hierin verder te doen ontwikkelen groeide en ging het Johan dus goed af met het zingen.
Johan brengt elk jaar een single uit in eigen beheer, Op die manier bouwt hij een trouwe groep fans Ik heb op het moment twee nieuwe nummers klaarliggen.

Er komt ook een kerstsingle uit rond 10 December 2014, waar ik heel blij mee ben. Het is een heel mooi nummer”. Verder is Johan Kettenburg druk bezig met het organiseren van een Dinnershow en een fanavond. “We zijn nog aan het kijken waar we die fanavond gaan doen. In ieder geval in de buurt of in Amsterdam”. Johan is steeds meer zichzelf gaan worden.  “Ik ben gewoon Johan, ben lekker met mijn muziek bezig en ben superblij met “Waar is het feestje”. De clip is opgenomen op Texel in de Kooi en in Café Eigenwijs. Ik ben superblij met het resultaat”.

Nu Twintig jaar later, heeft Johan al veel leuke dingen mogen mee maken. In zijn zangcarrière is hij een graag geziene zanger en wordt in menige kroeg en op diverse feesten de boel door hem op stelten gezet met zijn gezang.
Een van Johan´s hoogtepunten was in 2005!! Om in het Gelredome te mogen staan voor 20.000 mensen, dit was geweldig om mee te maken!
Waar door hij al een bekend gezicht is geworden zowel in ons eigen land en in Westendorf en Turkije.

Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat Johan voor. Hij zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.