Man deelt kopstoot uit in sauna

© Politie Midden-Nederland
SOESTERBERG - In een sauna wordt een man mishandeld. Hij krijgt een kopstoot en raakt gewond. De politie zoekt de dader.

Sauna

Een 37-jarige man en zijn 36-jarige vrouw bezoeken dinsdag 2 juli 2019 de sauna. Om 18:00 uur neemt het echtpaar deel aan een opgiet-sessie. Achter hen zitten drie mannen. Zij praten in een buitenlandse taal en blijven hard doorkletsen als de medewerkster uitleg over het opgieten geeft. Als de vrouw van het echtpaar daar iets van zegt wordt ze flink uitgescholden. Haar man wijst de mannen erop dat ze respect moeten tonen voor zijn vrouw.
Bewakingsbeeld sauna

Kopstoot

Na de sessie wil de man de kou uit de lucht halen door de man die z'n vrouw uitschold een hand te geven. De hand wordt geaccepteerd, maar dan krijgt 'ie ineens een kopstoot. Even is het slachtoffer buiten westen. De drie mannen worden de sauna uitgestuurd. Ook het echtpaar besluit de sauna te verlaten.
Deze man deelde de kopstoot uit
Deze man deelde de kopstoot uit © Politie Midden-Nederland

Signalement dader

- licht getinte huidskleur
- sportief postuur
- rond 1,80m
- +/-30 jaar
- kort zwart haar met zwarte baard
- platte neus
- wit T-shirt
- grijze bermudabroek
- donkere sportschoenen
- zwarte sporttas

Tips?

Kent u deze agressieve man? Of heeft u informatie die kan helpen om hem te vinden? Twijfel dan niet en bel de tiplijn: 0800 - 0670 of bel anoniem naar 0800 - 7000.
Fragment uitzending Bureau Hengeveld
Uitzending 16 september 2020.
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.