Gewelddadige straatroof in Veenendaal

© RTV Utrecht
VEENENDAAL - Een man uit Veenendal is onlangs met grof geweld beroofd van zijn telefoon op het parkeerterrein van Sportpark Panhuis.

Afspraakje

Zondagavond 1 november rond 18.15 uur rijdt de man het parkeerterrein aan de Verlengde Sportlaan op. Hij heeft daar een afspraak en parkeert zijn auto. Er staat nog een andere auto op het terrein, een donkere Volkswagen Polo die de lichten aan heeft staan.
De mishandeling vond plaats op het parkeerterrein van Sportpark Panhuis
De mishandeling vond plaats op het parkeerterrein van Sportpark Panhuis © RTV Utrecht

Mishandeling

De man ziet ook meerdere malen dat er een jongen naar de auto loopt, maar schenkt daar verder geen aandacht aan. Ongeveer een kwartier later wordt ineens zijn rechterportier opengetrokken. Het is de jongen die een paar keer naar Volkswagen Polo liep. Het slachtoffer krijgt direct een trap en zijn telefoon wordt afgepakt. Ook eist de jongen geld en om zijn woorden kracht bij te zetten, geeft hij het slachotffer een aantal klappen. De man weet uiteindelijk weg te rijden en alarm te slaan bij een nabijgelegen hotel.

Signalement

- licht getinte jongeman
- 16 - 20 jaar
- 1.65 - 1.70m
- zwarte gewatteerde jas
- donkere joggingsbroek met wit Nike-logo

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen en spreekt graag mensen die deze Volkswagen Polo hebben gezien tussen 18:00 uur en 18:30 uur in de buurt van Sportpark Panhuis.
Fragment uitzending

Tips

Weet u wie de agressieve straatrover is of heeft u informatie die de politie verder kan helpen? Twijfel niet en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of bel anoniem met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Uitzending 11 november 2020.
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.