Fietsendief slaat vier keer toe

UTRECHT - UPDATE 22 JANUARI: Dankzij een tip van een kijker heeft de politie een 41-jarige man uit Utrecht aangehouden als verdachte in deze zaak. Dank voor het meedenken!
Een fietsendief steelt vier fietsen. Drie bij een school en één bij een supermarkt. Uit bewakingsbeelden blijkt dat het steeds om dezelfde dader gaat.

Loper

Op woensdag 2 september steelt hij een fiets uit de stalling van een middelbare school aan de Van Asch van Wijckskade in Utrecht. Hij lijkt het slot met een loper te openen. Twee dagen later, vrijdag 4 september, doet hij het nog een keer. Op woensdag 23 september steelt hij een fiets bij een supermarkt aan de Nachtegaalstraat. Op 16 oktober slaat hij weer toe bij de school.

Signalement

Het gaat om een man met een licht getinte tot getinte huidskleur. Hij heeft een gezet postuur en is kalend. Opvallend is dat hij elke keer een bruin/grijs heuptasje bij zich heeft met een zwarte draagband over zijn rechterschouder en het tasje op de linker heup.

Tips

Weet u wie deze fietsendief is? Of heeft u informatie over deze zaak? Geef het door via de Opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Uitzending 16 december 2020.
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.