Utrechter in coma na mishandeling

UTRECHT - Op woensdagavond 17 maart rond 20:00 uur werd in de Geuzenwijk in Utrecht een man ernstig mishandeld. Hij ligt met een schedelbasisfractuur in het ziekenhuis. De politie vermoedt dat een conflict tussen een voetganger en een automobilist vooraf ging aan de mishandeling. Mogelijk is er op de Adriaan van Bergenstraat een verkeersruzie tussen de twee ontstaan.

Slachtoffer in coma

Een getuige heeft gezien dat twee mannen ruzie hadden op de hoek van de Koppestokstraat en de Cornelis Dirkszstraat. Deze getuige staat even verderop in de straat op iemand te wachten. Hij ziet dat de één de ander een harde klap of duw geeft waardoor het slachtoffer op de grond valt. De Utrechter van 48 jaar raakt bewusteloos en heeft een flinke hoofdwond. In het ziekenhuis wordt een schedelbasisfractuur geconstateerd, de man ligt nog altijd in coma.
Lokatie ruzie en mishandeling

Getuigen

De dader vlucht in een kleine auto via de Cornelis Dirkszstraat. Het is de avond van de verkiezingen en de politie hoopt dat er mensen zijn die van het stembureau kwamen en iets hebben gezien van de verkeersruzie of van de mishandeling. Daarnaast hoopt de politie dat mensen in de omgeving een camera of videodeurbel hebben waarmee ze beelden hebben gemaakt van de omgeving. Het verzoek is om te kijken of er op de beelden iets te zien is van de verdachte of van de auto tussen 19:45 uur en 20:15 uur.
Politie-onderzoek Koppestokstraat

Signalement

- vermoedelijk een lichtgetinte huid
- tussen 20 en 35 jaar
- ongeveer 1.75/1.80m
- slank postuur
- donkere kleding en pet

Tips

Was u getuige van de mishandeling of weet u wie de verdachte is? Geef het door via de opsporingstiplijn: 0800-6070 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.
Uitzending 24 maart 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.