Getuigen gezocht van steekincident

© Michiel van Beers
UTRECHT - In de nacht van donderdag 21 op vrijdag 22 oktober raken twee personen zwaargewond tijdens een steekincident in het centrum van Utrecht. De politie onderzoekt dit incident én de vechtpartij die eraan vooraf ging.

Vechtpartij

Rond middernacht ontstaat een vechtpartij op de Amsterdamsestraatweg tussen de Beverstraat en de Bethlehemweg. De politie spreekt graag met mensen die daar iets van gezien hebben om een beter beeld te krijgen van wat zich daar heeft afgespeeld.
De ruzie begon op de Amsterdamsestraatweg en de steekpartij vond plaats op de J.Kinkerstraat; hemelsbreed 400 meter van elkaar verwijderd.

Steekincident

Rond 00.30 uur worden op de hoek van de J. Kinkerstraat en de J.J.A. Gouverneurstraat twee personen neergestoken. Ze worden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Ook van dit incident hoort de politie graag meer.
Op de hoek van de J. Kinkerstraat en de J.J.A. Goeverneurstraat werden twee personen neergestoken.
Op de hoek van de J. Kinkerstraat en de J.J.A. Goeverneurstraat werden twee personen neergestoken. © RTV Utrecht

Aanhoudingen

Die nacht heeft de politie vijf personen aangehouden. Eén van hen zit nog vast. Twee van deze aangehouden personen betreffen de twee gewonde slachtoffers van de steekpartij.

Informatie

De politie spreekt graag met mensen die meer kunnen vertellen over beide incidenten. Als mensen video-opnames hebben waar iets van deze incidenten op te zien is, wil de politie ze graag bekijken.
Alle informatie is welkom bij de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem een tip doorgeven kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.
Politie zoekt getuigen van steekpartij
Uitzending 3 november 2021
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.