Man steelt voor 3600 euro aan make-up

© Politie Midden-Nederland
HOUTEN - Begin januari steelt een man voor 3600 euro aan make-up artikelen bij de Kruidvat in winkelcentrum 't Rond in Houten. Hij neemt verschillende dure merken mee.

Diefstal

Een medewerkster merkt dat de stellingen met dure make-up grotendeels leeg zijn, terwijl er niet veel van verkocht is. Op bewakingsbeelden is te zien dat een winkeldief toe heeft geslagen. Hij stopt eerst de make-up artikelen in zijn mandje en loopt dan naar een andere plek. Op het moment dat hij niet gezien wordt door medewerkers of andere klanten stopt hij de spullen in een, vermoedelijk, geprepareerde Kruidvat-tas. Hij neemt hier maar liefst een half uur de tijd voor en stopt beetje voor beetje zijn spullen in de tas. Daarna loopt hij met zijn buit de winkel uit. De man heeft foundation en lippenstiften meegenomen van de merken L'Oréal, Maybelline en Max Factor.
Bij het make-up schap stopt hij voor 3600 euro aan artikelen in zijn mandje
Bij het make-up schap stopt hij voor 3600 euro aan artikelen in zijn mandje © Politie Midden-Nederland

Signalement

Hij is rond de 35-45 jaar, 1.75 meter lang, heeft een stevig postuur, een lichte huid en heeft kort donker haar met inhammen. Hij droeg een zwarte jas van het merk The North Face.

Tips

Weet u wie deze man is? Geef het door via één van onze tiplijnen. Bel 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
Man steelt voor 3600 euro aan make-up bij Kruidvat

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.