Man steelt voor 1700 euro aan parfum

© RTV Utrecht
MAARSSEN - Op dinsdag 30 november steelt een man voor een groot bedrag aan parfum bij de ICI PARIS aan het Bisonspoor in Maarssen. Het gaat om 13 verpakkingen herengeurtjes van de merken Chanel en Dior, die samen ruim 1700 euro waard zijn.

Geprepareerde tas

Rond 16:15 uur komt de man de winkel binnen. Hij heeft drie plastic tassen bij zich; een grote rode van de Scapino, een kleine witte van de Etos en een kleine rode. Hij loopt wat rond, gaat naar de stellingen met de herengeuren van Chanel en Dior, pakt meerdere verpakkingen en zet die op een andere plek een schap lager neer.
Op momenten dat hij zich veilig waant, stopt hij bij de stellingen waar hij de spullen heeft neergezet, en doet ze gebukt in zijn rode Scapinotas, die kennelijk is geprepareerd. Dit doet hij meerdere malen. Om geen argwaan te wekken, gaat hij gewoon in de rij van de kassa staan. Maar het duurt hem het toch allemaal te lang, want na een paar minuten loopt hij weer de winkel in en stopt nog wat parfum in zijn tas. Uiteindelijk rekent hij wel wat dingen af, laat ze zelfs nog even inpakken en verlaat daarna de winkel.

Signalement

De man is vermoedelijk tussen de 35 en 45 jaar oud, tussen de 1.70 en 1.85 meter lang en heeft een bolle buik. Hij heeft een lichte tot lichtgetinte huid en kort, zwart, opgeschoren haar, met inhammen bij het voorhoofd. Hij droeg een zwarte trui van het merk Calvin Klein, een zwarte donsjas van het merk North Face, een donkere broek en witte sneakers. Verder had hij dus drie plastic tasjes bij zich; één grote rode van Scapino, één kleine witte van de Etos en nog een kleine rode.

Make-up

De man is eerder in Bureau Hengeveld te zien geweest. In januari stal hij voor 3600 euro aan make-upartikelen bij de Kruidvat in winkelcentrum 't Rond in Houten.

Tips

Herkent u deze grootschalige winkeldief? Geef het door via één van onze tiplijnen. Bel 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
Uitzending 2 maart 2022
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie
Man steelt voor 1700 euro aan parfum

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.