Automobilist schept jongen (10) en rijdt door

© RTV Utrecht
Nieuwegein - UPDATE: De automobilist heeft zich na de uitzending gemeld op het bureau.
Woensdagmiddag 23 maart is een 10-jarige jongen aangereden door een auto. Hij komt op de motorkap terecht en valt daarna op de straat. De bestuurder rijdt door.

Aanrijding

De jongen fietst rond 16:00 uur over de Groenling langs basisschool De Krullevaar. Als hij ter hoogte van het voetbalveldje is, wordt hij aangereden door een auto. De jongen valt en komt op de straat terecht. In de auto zitten een man, de bestuurder, en een vrouw. De vrouw doet het raampje omlaag en vraagt aan de jongen hoe het gaat.
Voordat de jongen kan antwoorden rijdt de auto door. De straat loopt dood, waardoor de auto moet keren en ze nog een keer langs de jongen rijden. Als ze weg zijn krabbelt de jongen overeind en strompelt hij naar huis. Zijn ouders nemen hem mee naar de huisarts en hier blijkt dat hij een flink aantal kneuzingen heeft opgelopen.

Signalement

De man en vrouw reden in een donkerblauwe Toyota, een hoog model met een zilverkleurige imperiaal op het dak. Het logo en de grill aan de voorkant zijn ook zilverkleurig. De bestuurder was een man met een getinte huid tussen de 30 en 35 jaar. Hij had bruin haar. De vrouw heeft ook een getinte huid en is tussen de 25 en 30 jaar.

Tips

Weet u wie de man en de vrouw in de donkerblauwe Toyota zijn? Of was u getuigen van het ongeval? Geef het door via één van de tiplijnen: 0800 - 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Auto schept jongen (10) en bestuurder rijdt door
Uitzending 27 april 2022
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.