Medewerkster tankshop hardhandig aangepakt door overvallers

© politie Midden-Nederland
Nieuwegein - De medewerkster van een Total-tankstation aan de Graaf Florisweg in Nieuwegein wordt op vrijdagochtend 26 augustus ruw aangepakt door twee overvallers. Eerdere aandacht voor de zaak leverde één heel waardevolle tip op. Maar de politie heeft meer tips nodig om de daders op te sporen.
Op die vrijdag opent de medewerkster om 06.00 uur de shop en en helpt een eerste vaste klant. Die klant vertrekt en even later wil de medewerkster buiten nog even een klusje doen.

Kassa

Op bewakingsbeeld is te zien dat zij deur open doet. Op dat moment trekken twee jongens de deur open. Ze pakken haar hardhandig vast bij haar schouder en duwen haar naar de balie waar de kassa staat. Daar komt ze haar met haar achterhoofd op de vloer terecht.

Geld

Ze sommeren haar om de la te openen waar de kassa in zit. Maar ze doet alsof ze bewusteloos is. De jongens proberen het daarom zelf, maar dat lukt niet. Nadat ze wat rookwaar uit de kasten hebben getrokken vertrekken ze. De medewerkster heeft niet veel van ze kunnen zien. Ze hadden beiden een bivakmuts op. Waarschijnlijk zijn ze tussen de 18 en 23 jaar oud. Beiden hebben een tenger tot smal postuur en waren in het donker gekleed.

Tips

Was u op vrijdagochtend rond 06:15 uur getuige van de overval op het Total tankstation aan de Graaf Florisweg in Nieuwegein? De politie hoort dan graag van u. En mocht u een idee hebben wie de overvallers zijn, geef dat vooral ook door via één van de tipnummers; 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
Uitzending 31 augustus, 7 & 28 september 2022
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.