Wie stak de Porsche van Ihattaren in brand?

© Koen Laureij
Utrecht - In de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 september is de peperdure Porsche Panamera van voetballer Mohamed Ihattaren in brand gestoken. De auto stond geparkeerd aan de Bernadottelaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nog altijd is de recherche druk met het onderzoek.
Instagram-foto van Mo Ihattaren voor zijn auto, zomer 2022.
Instagram-foto van Mo Ihattaren voor zijn auto, zomer 2022. © Instagram

Rook

Rond 03.00 uur kwam de melding van de autobrand binnen bij de brandweer en politie. Op het moment dat de hulpdiensten de straat inreden, konden ze geen hand voor ogen zien door de enorme rookontwikkeling die was ontstaan door de brand.

Cameratoezicht

Op beelden van cameratoezicht is te zien hoe de auto rond 03.00 uur in brand vliegt. Wie de auto is brand steekt, is helaas niet te zien.
Op beelden van cameratoezicht is te zien hoe de Porsche van Ihatarren in brand vliegt

Onderzoek

Onlangs is er zeer interessante informatie binnengekomen. Wat die informatie inhoudt kan de politie nog niet zeggen. De politie doet nu een dringend beroep op het publiek om naar voren te komen met informatie als ze iets weten over zowel de personen die achter de brand zitten als het motief van de brand.

Tips

Heeft u informatie die de recherche kan helpen deze zaak op te lossen? Bel dan met de tiplijn: 0800 - 6070. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Uitzending 16 november 2022
Wie stak de Porsche van Mohamed Ihattaren in brand?
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.