Man (34) slachtoffer van mishandeling in Zeist

© Politie Midden-Nederland
Zeist - In november kon de politie dankzij tips van kijkers van Bureau Hengeveld twee mannen aanhouden die betrokken waren bij de mishandeling van een man op de Steynlaan in Zeist. Maar bij die mishandeling waren meer mensen betrokken. Deze week toont de politie beelden van een derde verdachte.
De mishandeling vond plaats in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 april op de Steynlaan ter hoogte van grillroom Jeruzalem. Het slachtoffer gaat na een avondje stappen samen met een vriend nog even iets eten bij de grillroom. Om ongeveer 02.00 uur komen ze naar buiten en zien ze een grote groep jongens bij het café staan. Eén van de slachtoffers roept naar de groep dat de grillroom bijna dicht gaat en dat ze snel moeten zijn als ze nog iets willen bestellen.

Klappen

Hier reageert de groep gespannen op en één van de jongens roept wat vervelends. Vervolgens komt die jongen op het slachtoffer aflopen en slaat hem met zijn rechtervuist in zijn gezicht. Het slachtoffer valt op de grond en hij krijgt nog meer klappen en trappen.
De vriend van het slachtoffer roept om hulp en probeert de groep weg te duwen, maar dit lukt niet. Vervolgens komt de jongen op hem af en krijgt hij ook een klap in zijn gezicht.

Bewakingsbeelden

De politie is nu op zoek naar de derde verdachte die slachtoffers heeft geschopt en geslagen. Hij droeg de avond een lichtkleurige jas, een trui met capuchon, een donkerblauwe broek en witte gympen.
Dit is de derde verdachte van de mishandeling op de Steynlaan in Zeist.

Tips

Weet u wie deze derde verdachte is? Neem dan contact op met de politie. Dat kan via: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Uitzending 27 april, 20 juli & 14 december 2022
Politie zoekt derde verdachte van zware mishandeling in Zeist
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.