Deze man wordt gezocht voor een zware mishandeling in Amsterdam

© Politie Midden-Nederland
Amsterdam - In een parkeergarage in de buurt van het Leidseplein in Amsterdam zijn in augustus twee mannen zwaar mishandeld. Eén van hen wordt, terwijl hij bewusteloos op de grond ligt, nog tegen zijn hoofd geschopt met een hersenschudding en een gebroken kaak tot gevolg. De verdachten komen mogelijk uit onze provincie.
De mishandeling vond plaats in de vroege ochtend van zaterdag augustus in een parkeergarage aan de Tessenschadestraat. De twee slachtoffers zien dat de verdachten het aan de stok krijgen met een andere man in de garage. Ze proberen dan om de boel te sussen. Maar dat pakt verkeerd uit; ze worden flink in elkaar geslagen.

Bewakingsbeelden

De mishandeling is niet te zien op bewakingsbeelden. Maar wel zijn er beelden van één van de verdachten als hij bij de betaalautomaat staat. Ook maakte een omstander met zijn telefoon een filmpje van één van de verdachten.

Tips

Weet u wie deze man is? Twijfel dan niet en bel met de tiplijn: 0800 - 6070. Blijft u liever anoniem, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Deze man wordt gezocht voor een zware mishandeling in een Amsterdamse parkeergarage
Uitzending 11 januari 2023
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.