Man (23) zwaargewond na mishandeling in Baarns café

© RTV Utrecht
Baarn - UPDATE 1 MAART: De hoofdverdachte is aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Soest. Dank voor de ruim 20 tips, waarin meerdere keren dezelfde naam werd genoemd!
Een 23-jarige man uit Baarn gaat in april 2022 met twee vrienden stappen in café De Karseboom in Baarn. Hij raakt verwikkeld in een ruzie en wordt zwaar mishandeld door een groep jongens. Hij loopt daarbij meerdere breuken in zijn gezicht op. De politie onderzoekt de zaak en is nu op zoek naar één specifieke verdachte.

Witte overhemden

De ruzie vindt plaats op zaterdagavond 9 april. Het is druk in het café. Op de dansvloer bevindt zich een vriendengroep die die avond allemaal gekleed zijn in een wit overhemd. Een vriend van het slachtoffer krijgt ruzie met één van de jongens uit die groep. Het slachtoffer probeert de boel te sussen, maar krijgt vervolgens de meeste en hardste klappen. Eén van de jongens uit de groep pakt hem stevig vast en anderen slaan hem vaak en hard in zijn gezicht.

Letsel

Het slachtoffer loopt meerdere breuken in zijn gezicht op. Die zijn helaas niet goed vergroeid, waardoor hij binnenkort geopereerd moet worden om zijn gezicht zoveel mogelijk te herstellen.

Verhuizing

De mishandeling heeft een enorme impact gehad op zijn veiligheidsgevoel. Hij voelde zich zó onveilig in Baarn, dat hij is verhuisd naar een andere stad.

Tips

Weet jij wie de jongen op de beelden is? Was je erbij op die avond in april vorig jaar? Dan moet je je dit nog wel herinneren en misschien weet je dan ook wel wie deze jongen uit de groep van jongens met witte shirts is. De politie is dringend op zoek naar informatie en alle tips zijn welkom. Tips doorgeven kan via 0800 - 6070. Anoniem een tip doorgeven kan via 0800 - 7000.
Uitzending 15 februari 2023
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.