Man steelt dagopbrengst van marktkoopman

© Politie Midden-Nederland
Maarssenbroek - Een man weet de dagopbrengst in contanten te stelen uit de vrachtwagen van een marktkoopman. Ook de handtas van z'n vrouw wordt gestolen.
Na een dag hard werken op de weekmarkt bij winkelcentum Bisonspoor, ruimen een marktkoopman en zijn vrouw hun kraam weer op. Ze tellen het contante geld van de dagomzet en leggen dat in de cabine van hun vrachtwagen. Terwijl ze de kraam verder afbouwen, sluipt iemand de cabine in en steelt het geld, ruim 700 euro.

Handtas

Op bewakingsbeeld is goed te zien dat de man maar liefst drie keer de cabine insluipt, terwijl de marktkoopman en z'n vrouw aan de achterkant de vrachtwagen aan het laden zijn. Ook steelt de man de handtas van de vrouw. Daarin zaten bankpasjes, sleutels, medicijnen, een rijbewijs, ID-kaart en nog 200 euro aan contant geld.
Marktkooplieden hadden het erg met de slachtoffers te doen en de burgemeester van Maarssen heeft de slachtoffers ook bezocht.
Verdachte
- lichte huid
- 25/30 jaar
- donkerblond, gemillimeterd haar
- getrimde baard
- donkere jas
- donkere trainingsbroek met blauw/witte streep
- zwarte Nike's met witte zool
Wie is deze man die heel brutaal de dagopbrengst en een handtas stal uit de vrachtwagen van een marktkoopman? Herken je hem? Neem dan contact op met de politie via de tiplijn: 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kan je je tip doorgeven via het tipformulier van de politie.
Uitzending 3 mei 2023
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.