Medewerker autobedrijf bedreigd en mishandeld

© Politie Midden-Nederland
Utrecht - Een ruzie over reparatie-kosten van een auto liep flink uit de hand bij een garage in Utrecht Overvecht. Een medewerker werd mishan-deld en bedreigd met een vuurwapen door deze mannen. Een discussie over de kosten van een autoreparatie In Utrecht liep een dispuut over een auto-reparatie nogal uit de hand. Er wordt zelfs een vuurwapen tevoorschijn gehaald.
Het gebeurde bij een autoberdrijf aan de Nevadadreef in Utrecht. Een klant had een BMW gebracht die gerepareerd moest worden. Er werd een bedrag van 4000 euro overeengekomen en het bedrijf is aan de slag gegaan.
De mishandeling vond plaats bij een garagebedrijf aan de Nevadadreef in Utrecht
De mishandeling vond plaats bij een garagebedrijf aan de Nevadadreef in Utrecht © Politie Midden-Nederland

Goedkoper

 De man die de BMW heeft gebracht komt een paar dagen later, samen met een vriend, weer langs. Hij zegt tegen de monteur dat hij de BMW weer terug wil omdat het bij een andere garage goedkoper is. De monteur reageert verbaasd en vertelt hem dat hij al een aantal dagen bezig is geweest met klussen en dat dat hem dus wel geld gaat kosten.

Discussie loopt uit de hand

Collega's van de monteur komen erbij staan. De man slaat een paar keer hard in de nek van de monteur. Daarna verplaatste het gevecht zich naar de straat. Zijn collega's geven hem een stuk hout zodat hij de aanvaller kan afweren. Vervolgens zou de man met de muts de monteur met een pistool bedreigd hebben. Hij zou gezegd hebben dat dat de monteur aan de kant moest gaan en dat hij hem anders neer zal schieten.
Maar dan gaan die twee ervandoor; ze rennen de Nevadadreef uit richting de Franciscusdreef.  

Signalementen

Verdachte 1, de man die de auto kwam brengen en ophalen
- tussen 22 en 25 jaar
- heeft een licht getinte huid
- ongeveer 1 meter 85 cm
- lichte baardgroei
- smal gezicht
- blauwe jas
- trui met capuchon
Verdachte 2, de man met het vuurwapen
- rond de 30 jaar
- donkergetinte huidskleur
- 1 .70m ongeveer
- donkere jas
- trui met capuchon
- muts 

Tips

Herken je deze mannen? Twijfel dan niet en neem contact op met de politie. Dat kan door te bellen met de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. Je kunt ook een tip doorgeven via het online tipformulier van de politie.
Uitzending 24 mei 2023
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.