Gewapende overval bij Kruidvat in Montfoort

© Politie Midden-Nederland
Montfoort - Een jongen met bivakmuts komt de Kruidvat in lopen. Hij haalt een wapen tevoorschijn en eist de inhoud van de kassa. Hij is niet lang binnen, na 30 seconde loopt de overvaller weer naar buiten. Hij rent vervolgens weg via de Hoogstraat.
Op vrijdagavond 26 januari rond 19:30 uur wordt de overval gepleegd. De caissière kan niets anders doen dan de kassa openen en het geld in de plastic tas doen die hij haar voor houdt. Ook de bakjes met wisselgeld verdwijnen in de tas.

Getuige

De politie is nog op zoek naar drie personen die na de overval achter de verdachte aangingen: één op de fiets en twee zijn rennend achter hem aangegaan. Mensen die de verdachte voorafgaand aan of na afloop van de overval hebben gezien in het centrum van Montfoort, worden ook verzocht contact op te nemen. Eveneens ontvangt de politie graag beelden van beveiligingscamera's, bijvoorbeeld een deurbelcamera mocht daar iets van de overvaller op te zien zijn.

Signalement

  • lichte huid
  • ongeveer 1.75m
  • donkere kleding
  • hij droeg een plastic tas van de Plus supermarkt

Tips

Weet jij wie deze man is? Geef het door via de tiplijn: 0800 - 6070 of bel met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. Online een tip doorgeven kan via dit tipformulier van de politie.
Uitzending 7 februari 2024
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.