Man (23) bedreigd met mes en beroofd van koffer

© Google Streetview
Wijk bij Duurstede - Als een man op dinsdagavond 30 januari over het Euvenpad loopt, komen er twee jongens op een scooter op hem af. Eén van hen stapt af, haalt een mes tevoorschijn en eist zijn spullen.
Het gebeurt rond 21:00 uur ter hoogte van de kruising met De Regge. De man schrikt van het mes en geeft zijn rolkoffer, kledinghoes en cash geld af. De twee straatrovers gaan er dan op hun scooter vandoor.

Uitgebrand

Een dag later treffen voorbijgangers een uitgebrande koffer aan in het parkje aan de Dr. Holwerdastraat. Of dit de koffer van het slachtoffer is, wordt nog onderzocht.

Getuigen

Veel is niet bekend van de straatrovers. Het zou gaan om twee jongens tussen de 16 en 20 jaar. De één is iets groter dan de ander. De politie komt graag in contact met mensen die iets van de overval gezien of gehoord hebben, of met mensen die twee jongens op een scooter hebben gezien die een koffer bij zich hadden.

Tips

Heb je informatie die kan helpen deze straatrovers te vinden? Bel de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Uitzending 7 februari 2024
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.