RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

81-jarige vrouw bestolen van portemonnee

1/2
BAARN - Een 81-jarige vrouw doet boodschappen bij de Albert Heijn in Baarn, als ze slachtoffer wordt van een stel zakkenrollers. Het gebeurt op donderdagochtend 19 januari om 11.00 uur.

Een man spreekt haar aan bij de groenteafdeling en vraagt in gebrekkig Nederlands hoeveel een aantal groenten kost. Terwijl de vrouw hem vriendelijk helpt, krijgt iemand anders de kans om haar portemonnee te stelen. De vrouw heeft niks door en gaat verder met boodschappen doen. Bij de kassa ontdekt ze dat haar portemonnee weg is. Als ze haar pinpas laat blokkeren, blijkt er al vier keer te zijn gepind, met een totale waarde van 900 euro.


PINCODE

De zakkenrollers hebben hoogstwaarschijnlijk al eerder de pincode van de vrouw afgekeken. De man die vier keer pint, is dezelfde man die de vrouw afleidde in de Albert Heijn. Hij is dan ook vastgelegd op het camerabeeld van de bank waar hij pinde.


SIGNALEMENT

Verdachte
- man
- 55 - 60 jaar
- 1.80 m
- lichtgetinte huidskleur
- dun snorretje
- donker lichtgrijzend haar


TIPS

Herkent u deze man of heeft u iets verdachts gezien op donderdagochtend 19 januari in Baarn? De politie hoort graag van u. Bel met uw tips naar de tiplijn: 0800 - 6070 of naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 24 mei 2017

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld