RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Vrouw (87) overvallen in Overvecht

1/2
UTRECHT - Zondagavond 11 juni wordt er aangebeld bij een vrouw van 87 aan de Neckardreef in Utrecht Overvecht. Ze doet open omdat ze denkt dat het de thuiszorg is. Wat daarna precies gebeurd, is niet helemaal duidelijk doordat het slachtoffer bij de overal ernstig gewond raakt en geestelijk verward is.


GELD

Vermoedelijk drongen ťťn of twee overvallers de woning binnen. Daarbij werd de vrouw geduwd, kwam ten val en kon niet meer overeind komen. Ze brak haar heup en pols. De overvallers doorzochten vliegensvlug de woning en gingen er met een beperkt geldbedrag vandoor.


NOODKNOP

Het slachtoffer heeft een noodknop om haar hals. Daarmee staat ze in directe verbinding met een medische alarmcentrale. Die belde meteen de contactpersoon, in dit geval de buurvrouw van het slachtoffer. Die vond de vrouw op de grond. De woningovervallers zijn dan al verdwenen.


DADERS

Heeft u zondag tussen 22.00 uur en 23.00 uur iets opvallend gezien op of in de buurt van de Neckardreef dat te maken zou kunnen hebben met deze woningoverval? Weet u wie de Nederlands sprekende daders zijn? Geef uw informatie door via de tiplijn. Bel 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 14 mei 2017

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.†


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld