RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Zilverwerk aangetroffen bij inbrekers

1/8
ABCOUDE - Een 60-jarige inwoonster van Abcoude treft een inbreker aan in haar tuin. Ze waarschuwt de politie en even later houden agenten twee mannen aan. In hun auto ligt een groot aantal zilveren voorwerpen, die waarschijnlijk afkomstig zijn van diefstal.

De twee inbrekers zijn op dinsdag 9 mei op klaarlichte dag op strooptocht in de omgeving van de Holendrecht in Abcoude. Als de agenten de mannen zien lopen, hebben ze volle tassen in hun handen die ze laten vallen als ze in de gaten hebben dat ze zijn betrapt.


GRAVERING

In de tassen en in de auto van de mannen treffen de agenten een flinke buit aan. De politie hoopt alle spullen terug te kunnen brengen bij de rechtmatige eigenaren. Het gaat onder andere om twee zilveren vorken met de graveringen "Michelle 1992" en "Natascha 1992" en een servetring met de naam Monique erin gegraveerd.
Verder gaat het om een zilveren bestekset, een doos met glaasjes met goudkleurig motief, een vierkant dameshorloge.


FOTOCAMERA

Ook hoopt de politie een fotocamera van het merk Nikon Coolpix s7000 terug te kunnen bezorgen. Op de geheugenkaart staan meerdere foto's van dezelfde personen en foto's van de toren van Pisa.

Herkent u ťťn of meerdere van de getoonde voorwerpen als de uwe of weet u van wie ze zijn? Of weet u misschien wie de genoemde vrouwen zijn? Bel met tips naar 0800 - 6070.

Uitzending 14 juni 2017

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld