RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Pinnen met gestolen pas

1/2
UTRECHT - Twee zussen op leeftijd, van wie er n in een rolstoel zit, worden beroofd van hun pinpas als ze op 24 mei boodschappen doen in winkelcentrum Terwijde.

De diefstal van de pinpassen heeft waarschijnlijk plaatsgevonden bij het Kruidvat in het winkelcentrum. De twee vrouwen staan bij de kassa hun spullen in te pakken, als er een rommelige situatie onstaat. Meerdere mensen lijken zich aan de rolstoel te ergeren en beginnen te dringen. De dader heeft waarschijnlijk op dat moment de pinpassen weten te stelen uit het tasje dat om de nek van de gehandicapte vrouw hing.


PINNEN

Met de gestolen passen wordt diezelfde middag nog gepind. Bij de ABN-Amro bank aan de Hindersteinlaan in Vleuten pint een man bijna 700 euro met de pas van n van de twee zussen. Even later pint dezelfde man bij de Rabobank aan de Schoolstraat 800 euro van de rekening van de andere zus.

In totaal steelt de man zo'n 1500 euro van de zussen. Herkent u de man, geef het door via de opsporingstiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 4 oktober 2017

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld