RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Twee vrienden mishandeld door twaalf jongens

1/2
LOPIK - Twee jongens van 18 jaar uit Lopik zijn in de avond van vrijdag 22 december door een groep van 12 jongens mishandeld.

De twee vrienden lopen van de Kerstmarkt op het Koning Willem Alexanderplein terug naar de auto als ze worden aangesproken door de 12 jongens. Er wordt naar ze gescholden en de twee krijgen te horen dat ze door moeten lopen. Eén van de vrienden reageert en zegt dat ze normaal moeten doen. Even lijkt de situatie gesust en de jongens lopen verder naar hun auto.


KLAPPEN

Als de vrienden weg willen rijden, staat er ineens een jongen uit de groep voor de auto. Hij doet net alsof hij is aangereden. Agressief loopt hij naar het openstaande raam van de bestuurder en deelt een ferme klap uit. De vrienden stappen uit om te vragen wat er nou eigenlijk aan de hand is. Dan verzamelt ook de rest van de groep zich rond de auto. De vrienden krijgen rake klappen. Ze worden geschopt en geslagen en als wapen wordt er ook fles gebruikt. Daarna laat de groep de twee vrienden bloedend achter.


GETUIGEN

Weet u meer over deze mishandeling? Bent u ooggetuige geweest van deze mishandeling in de avond van 22 december? Laat dan wat van u horen enl bel de tiplijn: 0800 - 6070 of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.

Uitzending 17 januari 2018

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld