RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Zesde ramkraak in kledingzaak Vreeswijk

1/3
NIEUWEGEIN - Ramkrakers hebben in de ochtend van vrijdag 2 februari geprobeerd kledingzaak De Oude Sluis leeg te roven. Om 04.30 uur krijgt de politie melding van de inbraak. Ter plaatse zien ze dat een donkere Audi A8 met de achterkant de winkel is ingereden. De daders hebben niks buit kunnen maken, maar hebben de winkel wel flink beschadigd.


GESTOLEN AUTO

De auto waarmee de inbrekers de ramkraak hebben gepleegd is gestolen tussen woensdagavond 31 januari om 22.30 uur en donderdagochtend 1 februari 07.45 uur aan de Gildstraat in Utrecht. De politie is op zoek naar getuigen van deze autodiefstal. De auto was voorzien van kentekenplaten die van een andere auto waren gestolen. De platen met de combinatie JL-151-K is gestolen bij Fivelingo in Utrecht. Dit moet zijn gebeurd tussen eind januari en vrijdagochtend 2 februari.
In de auto lagen drie verschillende jagershoedjes op de hoedenplank, met kleuren roze, groen en oranje met daarop de naam "Hexenhäusl", dat is de naam van een restaurant in het Oostenrijkse skidorp Saalbach.

Bent u getuige geweest, heeft u iets verdachts gezien? Of weet u wie er mogelijk bij de ramkraak betrokken zijn, bel dan snel de politie: 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Uitzending 14 februari 2018

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld