RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Ajax-supporter mishandeld door Feyenoord-aanhangers

PROVINCIE UTRECHT - UPDATE 15 FEBRUARI: de namen van de gezochte verdachten zijn bekend bij de politie. Zij zullen binnenkort worden gehoord.

Op zondag 8 mei 2016 is een supporter van Ajax in elkaar geslagen door een groep Feyenoord-aanhangers. Het gebeurde op het station van Hilversum. De zaak is al wat ouder, maar de politie hoopt de daders alsnog te kunnen vinden met hulp van het publiek. De politie vermoedt dat de dadergroep uit de regio Utrecht komt.

Het slachtoffer is een 26-jarige man uit Assen. Hij was die zondag met een vriend op weg van Doetinchem - waar Ajax tegen De Graafschap had gespeeld - naar Amsterdam. Op het station van Hilversum stappen ze uit om iets te eten te kopen. Het slachtoffer loopt in z'n eentje naar de Albert Heijn To Go, zijn vriend blijft op het perron.


MISHANDELING

Als hij in de stationshal loopt, komt hij een groep van ruim 10 Feyenoord-aanhangers tegen. Ze zijn wat rumoerig en roepen wat over het misgelopen landskampioenschap van Ajax. Van het ÚÚn op het andere moment wordt de Assenaar aangevallen.

Een aantal mannen en vrouwen deelt rake klappen uit. Het slachtoffer loopt door de mishandeling fors letsel op: gebroken oogkas, blauwe ogen, gebroken neus en meerdere zwellingen en kneuzingen in zijn gezicht. De mishandeling staat op bewakingsbeeld.


TIPS

Heeft u een idee wie deze agressieve Feyenoord-aanhangers zijn? Twijfel dan niet en geef het door via de tiplijn: 0800 - 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 14 februari 2018

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld