RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Autobranden in Parkwijk

1/2
UTRECHT - In de nacht van zaterdag 17 op zondag 18 februari gingen in de Utrechtse wijk Parkwijk drie auto's in vlammen op.

Tegen 02.00 uur ziet een getuige dat er op de hoek van de Lavendelstraat en de Pimpernelstraat een auto in brand staat. Het vuur slaat over op twee andere auto's. De brandweer blust het vuur, maar kan niet voorkomen dat de drie auto's verloren gaan. Door de hitte van het vuur barst de ruit van een woning, maar het vuur slaat gelukkig niet naar binnen.


GETUIGEN

De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien van het ontstaan van de brand of met mensen die rond 02.00 uur iets verdachts gezien hebben op of in de omgeving van de Lavendelstraat en Pimpernelstraat.


BELONING

De politie onderzoek alle autobranden in de stad Utrecht die de afgelopen weken plaatsvonden. De recherche is ervan overtuigd dat er mensen zijn die weten wie er achter de branden zit, maar die informatie voor zich houden. Om die mensen over de streep te trekken, ligt er een beloning van 20.000 euro klaar voor de Gouden Tip. Dat geld kan verdeeld worden over meerdere tipgevers.


TIPS

De politie heeft een speciaal telefoonnummer waar mensen met informatie over de branden mee kunnen bellen. Dat nummer is: 06-452 49 868.

Uitzending 21 februari 2018

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld