RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Woningoverval door man met masker

1/2
SOEST - Een ouder stel uit Soest wordt in de avond van zaterdag 8 juli in hun eigen woning overvallen door een gemaskerde insluiper. De vrouw jaagt de jongen het huis uit.


KWAAD

Het is die dag lekker weer en de achterdeur van de woning staat open. Terwijl het oudere stel het avondeten nuttigt,worden ze verrast door een gemaskerde jongen met een mes. Hij eist geld en dreigt met het wapen. De vrouw wordt ontzettend kwaad. Ze grijpt de jongen vast en rukt het mes uit zijn handen. Hij vlucht het huis uit en rent in de richting van de kruising Wijnand Toplaan, Klaarwaterweg en de Titus Brandsmastraat.


SIGNALEMENT

De verdachte droeg een wit masker; vermoedelijk een zogenoemd 'V for Vendetta'-masker. Ondanks het masker heeft de politie wel een goed signalement van de insluiper.

-licht getinte jongeman
-vermoedelijk nog geen 20 jaar
-1.70-1.75 m lang
-slank postuur
-kort zwart haar in scheiding
-zijkanten opgeschoren
-licht Noord-Afrikaans accent
-wit masker V for Vendetta
-blauw trainingsjack met capuchon
-witte print op rug
-blauwe trainingsbroek
-zwarte Nike sportschoenen met grijze accenten en witte zoolrand

Weet u wie deze jonge inbreker is die zaterdagavond 8 juli een ouder stel overviel in hun eigen huis? Of heeft u andere informatie die kan helpen de zaak op te lossen?
Bel dan 0800-6070 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Uitzending 28 februari 2018

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar MinisterieReageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld