RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Getuigen gezocht dodelijk ongeluk Einsteindreef Utrecht

1/2
UTRECHT - Maandagmiddag 26 februari is een jongen van 16 om het leven gekomen bij een ongeluk in Utrecht. Hij werd geschept door een auto.


SCOOTER

Het gebeurde rond 16.25 uur op de kruising van de Einsteindreef met het Henri Dunantplein. De jongen reed op een scooter en wilde de weg oversteken. De auto reed vanaf de Einsteindreef richting het verkeersplein. De jongen op de scooter werd geschept en raakte buiten bewustzijn. Hij werd gereanimeerd maar overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.


BESTUURDER

De bestuurder van de auto is aangehouden. Het gaat om een man van 38 uit Utrecht. Bij hem is een blaastest afgenomen en hij was niet onder invloed van alcohol.


TIPS

Help mee de oorzaak van dit fatale ongeluk te vinden. Op het moment van het ongeluk stonden er meerdere auto's te wachten voor de verkeerslichten. De politie zoekt getuigen die kunnen zeggen of de lichten op rood of op groen stonden. Heeft u iets gezien en heeft u nog niet met de politie gesproken? Doe dat dan alsnog! Dat kan via het opsporings-tipnummer 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.


Uitzending 28 februari 2018


Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld