RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Overvallers stelen exclusieve horloges

1/2
DE BILT - Na anderhalf jaar onderzoek heeft de politie afgelopen vrijdag een 41-jarige man uit Den Haag aangehouden voor de gewapende overval op een distributiecentrum in De Bilt. Bij die overval werden meerdere zeer exclusieve horloges buitgemaakt. De politie hoopt met hulp van het publiek de overige vier mannen te vinden.

De overval vond plaats in de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 november 2016. Rond 2.00 uur bellen de overvallers aan bij de intercom van het distributiecentrum. De poort gaat open en de mannen sluipen het bedrijf binnen.


BEWAKINGSBEELDEN

Op bewakingsbeelden is te zien hoe vier overvallers de drie aanwezige medewerkers overmeesteren. Na een tijdje arriveert een vijfde man met de vluchtauto, een gestolen BMW. Dan komen de overvallers naar buiten met twee witte kisten en een tas met daarin de buit.


BUIT

De overvallers hebben meerdere horloges van het exclusieve merk Audemars Piquet Ún rijbewijzen en paspoorten gestolen.


BELONING

De verzekeringsmaatschappij looft een beloning uit voor de tip die ervoor zorgt dat de complete buit weer gevonden wordt.


TIPS

Tips over de identiteit van de vier nog gezochte mannen zijn zeer welkom. De politie heeft geen tips nodig over de kleding en handschoenen die de daders dragen. Heeft u tips of andere belangrijke informatie die kan helpen de mannen te vinden? Bel dan met de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Uitzending 14 maart 2018

Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie

Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Overzicht Bureau Hengeveld